FANDOM


Martin Meldgaard Pedersen (født 9. oktober 1983) er en dansk fodboldspiller, som spiller for AaB og tidligere har optrådt for SønderjyskE. Han har spillet i klubben siden han var 5 år og er opvokset i Aalborg. Hans position på banen er venstre back. Han har et hidsigt temperament, som tidligere i karrieren har kostet ham adskillige advarsler og udvisninger, hvilket har givet anledning til kaldenavnet "røde", men som han med alderen er ved at være god til at beherske. Han har i den seneste tid tilspillet sig en fast plads efter lejeophold i SønderjyskE. Han er en spiller med et stort AaB-hjerte og leverer altid en god fight. Han har spillet på det danske u/21 landhold, hvor han bl.a. opnåede en kamp under EM i 2006, og en kamp som anfører den 22. januar 2006 mod Chile. Han er 174 cm høj og vejer 72 kilo.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki