FANDOM


Spillernr.: 09 Position: Midtbane Født: 05-05-1980 Alder: 27 år Vægt: 82 kg Højde: 178 cm Nationalitet: Dansk

Tidligere klubber: Rishøj IF, Køge

Spillerbeskrivelse: Kom til Brøndby IF fra Køge BK i sensommeren 2002. Forlængede i januar 2007 sin kontrakt til december 2009. En af SAS Ligaens største midtbaneprofiler. Har gennem flere sæsoner været at regne for fast mand på Brøndbys midtbane. Har flere gange vikarieret som anfører. Løbestærk midtbaneprofil der fylder meget på midtbanen. En meget komplet spiller med evner i såvel det defensive som det offensive spil. Har på kort tid udviklet sig til en nøglespiller, efter han i foråret 2003 slog igennem med fantastiske præstationer. Det første mål blev tilmed sat ind mod barndomsklubben Køge på Brøndby Stadion. Har en god sparketeknik og er en skudtrussel fra distancen. Fysisk stærk og altid parat til at gå forrest på banen. Indpisker med lederevner. Fik sin debut på A-landsholdet, da han i foråret 2004 blev indskiftet i stedet for Morten Wieghorst i en testlandskamp mod Skotland.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki